ЧЕТВЪРТЪК, 21 Май 2009 г., брой 93 (2874/XVIII), в-к "Посредник" - В “Елегант” вече готвят турнира за купа “Плевен”

21.05.2009 23:38

 
На 31 май в Плевен ще се проведе традиционният турнир по художествена гимнастика за момичета, чийто домакин е плевенският клуб “Елегант”. След като на състезателките и техните треньори преминаха някои от отговорните състезания за по-големите, в клуба започнаха активна работа по провеждането на надпреварата. За нея се очаква в Плевен да пристигнат представителки на клубовете в Мездра, Търговище, Враца, Русе и Плевен, както и състезателки от гръцкия клуб “Олимпия”.

Българските отбори в сектора за загрявка и изчакване. Снимка: СКХГ “Елегант” - Плевен

Гръцките състезателки ще върнат визитата на българките, които на 9 май взеха участие в Международен турнир по художествена гимнастика в град Трикала, който се организира от клуб “Олимпия”. В надпреварата от България са взели участие още представителки на клуб “Спартак” - Плевен и “Светкавица” - Търговище.
Плевенският тим “Елегант” се е представил със състезателки в три възрастови групи. При 8-годишните клубът се е представил с 5 деца, включени в ансамбъл - Анелия Пенкова, Миглена Василева, Патрисия Първанова, Ана-Мария Илиева и София Захариева. Те играят съчетание без уред и с топка и след много добро представяне вземат златни медали.
При 10-годишните ансамбълът: Николина Николова, Кристина Горанова и Дебора Минкова заема второто място след изиграване на съчетания без уред и с топка, като е изпреварен единствено от отбора на домакините.
При 12-годишните Десислава Димитрова, Мартина Симеонова, Мериам Петкова и Нелинда Габровска стават първи след отлично изпълнение на съчетания с топка и с обръч.

 
Иван КРЪСТЕВ
 

Google Bookmarks

—————

Назад


За връзка

СКХГ Елегант Плевен

гр. Плевен, ул. "Кала Тепе" 3

Треньори:
Мариана Козова, GSM: 0877201620, e-mail: kozovi@abv.bg

Татяна Димитрова, GSM: 0887960696, e-mail: elegant.pleven@abv.bg

Янита Димитрова, GSM: 0887764926
Маргарита Богданова, GSM: 0886219254

Автор на сайта - Цветослава Горанова, e-mail:



Брой на посещенията:

Безплатен Брояч
Безплатен Брояч

Времето днес: